Dalheda_Gård_Logo_with_buffer
Yoga

Yoga varje vecka på Dalheda Kursgård

med Lizette Andersson (Whirly One AB)

Gör plats för välmående, lekfullhet och sinnesro.

Kom och yoga med mig på Dalheda Kursgård.


Jag håller lekfulla och kraftfulla vinyasaklasser kombinerat med djupverkande och avslappnande Yinklasser.


Yoga är en underbar gåva till dig själv eller någon du tycker om. Boka in dig på en eller flera klasser här i formuläret längre ner på sidan. Är ni fler som vill gå tillsammans så kan ni passa på att boka in allihop i samma bokning.


OBS: Egen matta medtages till alla klasser. Om du inte har någon matta kan du kontakta mig då vi har ett fåtal att låna ut, men inte tillräckligt för att räcka till alla.

Vinyasa


Mina vinyasaklasser passar både nybörjare och erfarna yogis. Klasserna kantas av lekfullhet, hälsosam utmaning och en positiv attityd till den egna kroppen och vad den är kapabel till. Passen är dynamiska med både stående och sittande poser och avslutas med avslappning och andningsövningar.


Yin


Med mina yinklasser vill jag ge dig en stund då minuterna får lunka fram i lugn och ro, du får vila i dina tankar och känna efter hur kroppen har det. Jag ger dig ordentligt med tid i varje ställning för att känna in, låta kroppen slappna av, läka och växa.

Om läraren


Jag heter Lizette Andersson och är certifierad yogalärare 200h sedan 2017 (Raja Yoga i Lund) och bor i Dalby. Du känner kanske igen mig från utomhusträning i Dalby då vi tränat utan redskap tillsammans på någon gräsplätt, eller så har vi kanske stött på varandra i byn under en härlig promenad.


På Dalheda gård håller jag två typer av Yogaklasser: Yin och Vinyasa Yoga. Om du, eller någon du känner skulle må bra av en stunds egentid så vill jag hälsa välkommen till Dalheda Gård.


Jag ser fram emot att yoga med dig.


Vid frågor som rör mina yogaklasser, kontakta mig direkt på email lm@whirlyone.com eller telefon +46708251733Vill du skrivas upp på min maillista?

Då blir du först att få reda på nya klasser, koncept och annan info som rör mitt företag Whirly One AB.


Jag har startat Whirly One AB för att kunna arbeta för ökat fysiskt och psykiskt välmående i samhället, främst genom att lära ut yoga lokalt och virtuellt.


Läs mer och skriv upp dig via min hemsida whirlyone.com.


Schema och bokning

Välj först vilka klasser du vill boka. Sedan väljer du den summa att betala som rimmar med hur du värdesätter vad jag erbjuder ihop med hur din ekonomiska situation ser ut. Betala ordinarie pris eller använd koden KARMA för 10% avdrag, eller KARUNA för 20% avdrag.


Generell mängdrabatt slår in automatiskt vid bokning av fyra eller fler klasser i samma bokning.


Observera att avdragen ej går att kombinera med varandra.